s

Professionals

Ericson Laboratoire staat voor huidverjonging en huidverbetering door huidtherapie

Mediskincare sinds 1962

 Met Ericson Laboratoire’s Medi Skin Care geef je een innovatief en resultaatgericht antwoord op alle esthetische huid-en lichaamskwesties. De producten hebben een uitmuntende werking en geven direct zichtbaar resultaat. Ericson Laboratoire is in meer dan 70 landen een begrip en wordt vooral gevoerd door medispa’s, cosmedische centra, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidssalons.

Jouw Groei Is Onze Groei

Wij specialiseren ons in opleiding, support en ondersteuning van professionals die werken met onze mediskincare multitherapie.

Wij geloven in onze producten en in jou. Dus betaal je bij ons nooit voor opleiding, marketing support of webdesign & webdevelopment. Sterker nog, betalen mag pas als je erom gevraagd hebt, ofwel, die producten hebt aangeschaft die passen bij jouw filosofie, niet bij een startorder.

Elk half jaar introduceren wij nieuwe producten en behandelingen, vaak als primeur. Zo blijven we trouw aan onze medisch-wetenschappelijke achtergrond en loop jij voorop met de laatste derma-technologie.

Gekwalificeerd advies

Een Partner van Ericson weet dat een succesvol bedrijf in de beauty branche niet zonder professionele training kan. Daar wordt de morfologie en het metabolisme van de huid onderricht.

Hoe adviseer je welk product? Aan wie en vooral, waarom? Een partner van Ericson houdt van het vak en geeft het grootste belang aan de kwaliteit van de behandelingen die dagelijks worden uitgevoerd.

Als partners van Ericson Laboratoire kun je rekenen op revolutionaire service en word je fanatiek ondersteund.

 

 

Schoonheidsspecialiste merk voor huidverbetering

Wereldklasse
Klantenservice 

Ons support team bestaat uit aardige mensen die je graag helpen met al je vragen. Passie en kennis die verder gaat dan het simpel beantwoorden van je vragen.

Exceptioneel, menselijk contact is zeer belangrijk voor ons. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.

Meer weten?

Bel ons gerust op T 020.303.42.63, vraag vandaag nog informatie aan via het contactformulier of bezoek een vrijblijvende Discovery Workshop. Nog niet overtuigd? Ok, nog 7 redenen..!