s

Over Ons

Mediskincare merk
 

Wij zijn altijd op zoek naar de grens tussen medische ingrepen en cosmetologie. Elke dag proberen we dichterbij de grens te komen zodat jij cosmetische ingrepen kunt voorkomen of uitstellen. Echt waar.  

Huidverjonging en huidverbetering door huidtherapie

Inmiddels vooruitstrevend in meer dan 80 landen en een begrip op het gebied van doelgerichte therapieen voor huid en lichaam. ERICSON LABORATOIRE slaat een brug tussen de cosmetische chirurgie en beautytherapie. 

MediSkinCare sinds 1962

Een groot aantal huidcondities en huidproblemen kan met succes en veelal direct zichtbaar resultaat worden behandeld, waardoor chirurgische ingrepen kunnen worden uitgesteld. De producten van  Ericson Laboratoire zijn gebaseerd op ultramoderne hightech ingrediënten en medisch-wetenschappelijk onderbouwd.

Non-Chirurgische Anti-Aging

Het merk biedt non-invasieve anti-aging/verjeugdiging programma’s op basis van vooruitstrevende medisch wetenschappelijke technieken om op een volledig verantwoorde wijze verjeugdiging, van top tot teen, te bewerkstelligen. Is er toch een ingreep noodzakelijk dan biedt Ericson effectieve pre- en postoperatieve programma’s.