s

Mission Statement

 

Onze missie

Wij houden ervan om je zichtbare tekenen van veroudering te voorkomen of direct te verminderen. Dit is soms niet makkelijk en behoeft een brede kennis van huid- en lichaamsverzorging. Gelukkig hebben wij dat en kunnen we je waar mogelijk bijstaan in je verouderingsproces. In fact, we talk medi-skincare!

Onze visie

Onze oplossingen voor de veranderingen in je huid en je lichaam focussen zich voornamelijk op het bestrijden van mogelijke oorzaken voordat het gevolgen worden voor je. Simpel.

We talk the aesthetic talk, but walk the medical walk

Professor Ericson en zijn vrouw sloegen in 1962 als 1e de brug tussen cosmetische chirurgie en beauty therapie. Organisch, therapeutisch en revolutionair. Eerlijk en oprecht. We support that bridge. En jij? Je wilt toch niet verdrinken in het aanbod van producten met loze beloftes? Onze Multi-Therapie is een klinische methode en incorporeert de meest recente medisch-biologische ontwikkelingen.

Belofte maakt schuld

Samen met jou localiseren we je behoefte, we geven je een haalbare oplossing en doen je een eerlijke belofte. Niets meer, niets minder. Jouw vertrouwen verdient dat. En anders, krijg je je geld niet terug, maar gaan we wel in de hoek staan.

Juiste en doeltreffende verzorging van je huid.

Goed dus dat je er bent. Al in 1962 sloegen wij de 1e brug tussen beauty-therapie en cosmetische chirurgie. Wij houden ervan je waar mogelijk te helpen zichtbare veroudering zolang mogelijk uit te stellen. In ieder geval is zoveel mogelijk voorkomen beter en goedkoper dan het zoveel mogelijk verbeteren en corrigeren. No worries, verbeteren en corrigeren vinden we ook leuk.

De strijd ga je samen met ons aan. We won't let you down!

Wij beloven je namelijk geen gouden bergen. Wel beklimmen we elke berg met je, we lopen voorop, we wijzen de weg maar je zal het zelf moeten doen. Jij betaalt, jij zal het instituut moeten vinden. Maar vooral, jij zal 's ochtends en 's avonds 5 minuten moeten investeren. Miracles don't exist, they happen!

There ain't a problem we can't fix, but we'll do it in the mix!

Doeltreffende huidverzorging is de 1e stap voor jou en zeker voor ons. Onze Multi-Therapie van 14 gelaatsbehandelingen, 7 lichaamsbehandelingen, een busteverzorging en voedingssuppletie onderschikken we aan jouw behoefte. Maatwerk is voor ons een eitje. Wil je het gebakken of gekookt?We like 'm raw!

Voor & na cosmetische chirurgie of laserbehandelingen

Geloof het of niet, wij zijn ook heel goed in het voor & nabehandelen van cosmetische chirurgie & rimpelvulling etc. Je rimpel kan wel gevuld worden maar de huid rondom je rimpel geeft je jeugdigheid. O ja, als je naar de huidtherapeut gaat, zorgen we dat je thuis ook therapeutisch verzorgd wordt.
All is hard work but we ♥ it!