s

Acne. Acti-Biotic.

Probleem: Acne, Onzuiverheden & Puistjes

Acne is goed te behandelen. Door verschillende oorzaken kan de huid vet worden of kunnen er puistjes ontstaan. Wanneer een huid teveel talg aanmaakt kan het zijn dat de huid gaat glimmen en de poriën duidelijker zichtbaar zijn, ook is de kans op puistjes groter. Een puistje heeft iedereen wel eens maar het wordt pas echt vervelend als deze puistjes grote ontstekingen worden.

Bepaalde bacteriën die zich in de talgklier bevinden zijn hier verantwoordelijk voor. De bacteriën zetten talg namelijk om naar vrije vetzuren en deze zorgen voor een ontsteking. Rond de pubertijd vinden er allerlei veranderingen plaats onder invloed van hormonen. Hormonen hebben invloed op de huid en de talgproductie daarom krijgt bijna iedereen tijdens de pubertijd te maken met puistjes of mee-eters.

Oplossing: Talg reguleren

 Acne behanmdeling

Ontstekingen verminderen

De huid heeft een natuurlijk schild, we noemen dit flora, waneer dit verstoord is krijgen beacteriën en schimmels de kans. ACTI-BIOTIC is ontwikkkeld om de gevoelige, vette, gecombineerde of acne huid te behandelen. 

Door biologische omzetting van zetmeel extract , uitgevoerd door een speciaal enzym , de cyclodextrine – glycosyl – transferase wordt deze werkzame stof verkregen.

Belofte: Frisse huid zonder ontstekingen.

Na 1 maand gebruik en behandelen zal de huid duidelijk gekalmeerd zijn en ontstekingen minder aanwezig zijn. De poriestructuur verfijnt en de valse teint verdwijnt. De huid komt weer in balans en zal niet meer glimmen. Het is wel noodzakelijk om na de behandelingen in de salon, de thuisverzorging dagelijks te gebruiken.

Vraag gerust een gratis behandeladvies aan een Ericson Professional bij jou in de buurt.