s

Professionals

  • Zijn vrije radicalen goed voor de huid?
  • skinjexion

Zijn vrije radicalen goed voor de huid?

Recente wetenschappelijke ontdekkingen hebben geleid tot het wijzigen van de manier waarop vrije radicale beschouwd worden. Het is voortaan niet meer mogelijk ze enkel op te slorpen met zeer reactieve toxische producten. De erkenning van hun fysiologische rol is erg geëvolueerd en ze bieden zich aan als echte 'boodschappers', die in staat zijn te leiden tot nuttige biologische responsen. 

Vrije radicalen en de invloed op de huid

Om de celcommunicatie te activeren stellen onze onderzoekslaboratoria een 'cytokine-achtige'-bestanddeel voor dat in staat is beperkte hoeveelheden vrije radicalen te produceren, die het mogelijk maken in te werken op de celstimulatie van de fibroblasten.

Zo kan men vaststellen dat we het principe van de medische vaccinatie toepassen binnen het medisch-esthetische. Het vaccineren is inderdaad welgekend in het medisch milieu. Ze maakt de stimulering van het immuunsysteem mogelijk op een manier die de verdediging van het organisme tegen een antigen (virus, bacterie) mogelijk.

Onze nieuwe esthetische behandeling SKINJEXION ligt in de lijn van deze evolutie door een biologisch actief en sytostimulerend radicaal element te genereren binnen het kader van een innoverende en doeltreffende anti-aging behandeling.

  • skinjexion

Reacties op deze post (0)

Plaats een reactie