s

Professionals

  • 7 Redenen om met Ericson te werken in je instituut, (medi-)spa of thermen
  • ondernemen

7 Redenen om met Ericson te werken in je instituut, (medi-)spa of thermen

 1. We think solutions, not problems
Wij denken in directe oplossingen en specialiseren ons in advies, ontwikkeling en support van professionals die werken met het merk Ericson Laboratoire. Wij hebben een brede kennis van de (medische) skin & bodycare markt. In fact, we talk medi-skincare! 

2. Fanatieke full service support
Wij positioneren ons naast onze partners zodat kritische succesfactoren maximaal fundament hebben om zich te ontwikkelen. Door middel van excellente service en algemene flexibiliteit worden partners door ons fanatiek ondersteund.

3. True value for money
Wij hanteren geen verplichte minimum afname. Wij hebben vertrouwen in jou en onze multi-therapie.

4. We don’t fix, we prevent
Onze oplossingen focussen zich voornamelijk op mogelijke oorzaken van fysieke huidveroudering voordat het gevolgen worden. Simpel.

5. Clear pricing, no surprises
Het vinden van een geschikt merk kan lastig zijn als je er nog weinig ervaring mee hebt. Als je wilt denken wij een kwalitatief totaalpakket voor je uit, zonder bijkomende scenario’s achter te houden. Geen kosten voor trainingen, geen extra promotionele kosten. Betalen mag pas als je erom gevraagd hebt.

6. We talk the aesthetic talk, but walk the medical walk
Wij slaan een brug tussen cosmetische chirurgie en beauty therapie. Onze multi-therapie stoelt op een door professor Ericson ontwikkelde klinische methode en incorporeert de meest recente medisch-biologische ontwikkelingen. Veel ingrediënten zijn rechtstreeks afkomstig uit het medische veld. Zo blijven we trouw aan onze oorsprong.

7. Here since 1962
Ericson Laboratoire heeft meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van derma-technologie en is partner van pro’s, huidtherapeuten, (medi)spa’s, klinieken en hotels in meer dan 70 landen.
  • ondernemen

Reacties op deze post (0)

Plaats een reactie