s

Pers

  • Persbericht: Alternatief voor medisch-esthetische injecties
  • skinjexion

Persbericht: Alternatief voor medisch-esthetische injecties

Probleem: rimpels en huidbeschadiging

Medisch-cosmetische injecties zijn zeer wijdverbreid in de schoonheidswereld. Het verstrekken van een antwoord op de behoeften van moderne vrouwen die snelle oplossingen wensen voor beschadiging van de huid. Verschillende soorten injecties zijn beschikbaar, de meest bekende zijn: Botulinetoxine Injection (Botox), Hyaluronzuur injecties en Mesotherapie micro-injecties.

Deze behandelingen zijn zeer technisch en behoeven precisie, alleen een specialist kan deze uitvoeren. Vrouwen zijn dus voortdurend op zoek naar veiligere en minder dure alternatieven.

Oplossing: 3 Bio-technologieën

Onze research afdeling biedt momenteel een high-performance anti-rimpelbehandeling. Het is de innovatieve combinatie van 3 hi-tech actieve ingrediënten die snel inwerken op rimpels.

1. "No Age VXN" antioxidant vertraagt de vorming van rimpels.
2. "BTX" is een synaptische agent en ontspant contracties van de huid en maakt rimpels zo gladder.
3. Hoog moleculair hyaluronzuur vult de rimpels.

Belofte: Alternatief voor medisch-esthetische injecties

Door het combineren van deze 3 actieve stoffen uit wetenschappelijke dermo-cosmetica zijn onze laboratoria in staat om een huidbehandeling te creëren welke een echt alternatief voor medisch-esthetische injecties biedt.

Duur van de behandeling is 75 minuten
Kuur omvat 4 sessies
Frequentie: 1 x per week

--

Noot voor de redactie

Wil je het nieuwsbericht plaatsen maar twijfel je aan de resultaten? Kom dan langs voor een ‘try out behandeling’ in ons trainingscenter en ervaar de behandeling van SKINJEXION. Voor beeldmateriaal en vragen kun je contact opnemen met Jacqueline van de Velden via T 020.303.4263 of jacq@fysgroup.nl.

Ericson Laboratoire geeft een innovatief en resultaatgericht antwoord op alle esthetische huid-en lichaamskwesties. De producten hebben een uitmuntende werking en geven direct zichtbaar resultaat.

Het mediskincare merk uit Parijs is in meer dan 70 landen een begrip en wordt vooral gevoerd door medispa’s, cosmedische centra, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hun schoonheidsinstituut een professionele identiteit willen geven.

  • skinjexion

Reacties op deze post (0)

Plaats een reactie