s

Pers

  • Persbericht: Fresh Caviar voor een jeugdige uitstraling is vernieuwd

Persbericht: Fresh Caviar voor een jeugdige uitstraling is vernieuwd

Hydrateren, voeden en verstevigen, drie essentiële componenten voor de rijpere huid

De absoluut unieke productlijn van ERICSON LABORATOIRE, Fresh Caviar, een gekoelde verzorgingslijn, is ontwikkeld rond deze componenten. De Fresh Caviar productlijn biedt een hoogwaardige verzorging inclusief producten voor de thuisverzorging. 

Kaviaar is een uitzonderlijke en kostbare substantie, rijk aan voedende bestanddelen die nodig zijn voor de ontwikkeling van vitale structuren. Fresh Caviar bestaat enerzijds uit zuivere extracten uit verse kaviaarcellen en anderzijds uit fluids met een luchtige, fluweelachtige textuur. Deze zeer waardevolle concentraten zijn zonder meer een essentiële nectar om de regeneratie van de huid te stimuleren. Met Fresh Caviar worden de tekenen des tijds verzacht en de natuurlijke mechanismen van uw huid versterkt.

Zonder parfum en zonder chemische conserveringsmiddelen

Voor een optimale doelmatigheid van de werkende bestanddelen wordt Fresh Caviar vanwege de verse kaviaarcellen bij voorkeur in de koelkast bewaard (+4 °C). De formules zijn zonder parfum en zonder chemische conserveermiddelen ontwikkeld voor een volledige
compatibiliteit met de meest kwetsbare huid en een maximale tolerantie.Voor meer informatie: bel 020-3034263 of zie www.ericson-laboratoire.nl

===========================================================

Noot voor de redactie:

Prijzen en beeldmateriaal zijn verkrijgbaar op aanvraag. Hiervoor kunt u contact opnemen met Jacqueline van der Velden,

020-3034263 of jacq@fysgroup.nl.

Ericson Laboratoire staat voor Anti-Aging Multi-Therapie. Deze is gebaseerd op wetenschappelijke, innoverende, cosmedische huid- en lichaams-verzorgingsproducten en methoden met een uitmuntende werking voor gelaat en lichaam. Met deze unieke cosmedische benadering kan een groot aantal huidproblemen met zichtbaar resultaat behandeld worden.

Reacties op deze post (0)

Plaats een reactie