s

Mediskincare Blog

 • Je beste huidkwaliteit in 3 stappen
 • Tips & Tricks

Je beste huidkwaliteit in 3 stappen

Dat klinkt vast goed. Maar je moet wel investeren. In tijd en in geld. Is het duur? Niet duurder dan cosmetische chirurgie. Wel veel natuurlijker. Indien het anti-age + programma eenmaal gevolgd kun je de rest van het jaar je huidkwaliteit onderhouden. Je zult merken dat de mensen in je omgeving het al na 1 behandeling begint op te vallen. We promise! Zo niet, je kunt doen en laten wat je wilt. Wij sturen je slechts.

Hoe werkt het?

Elke maand bezoek je minimaal 1x een Ericson Specialist. Elke ochtend en avond spendeer je tijd aan jezelf. Je reinigt, je brengt je serum aan, je crème. Een masker neem je 2x per week als iemand weer zo nodig voetbal moet kijken. 

Wat heb je dan?

Medi-skin-care-in-full-effect! We beginnen met ENZYMACID. Dit is een manuele microdermabrasie die je huid niet alleen peelt maar ook het proces van huidverjonging aanvangt. Het beste is om elke week een bezoek aan een Ericson Specialist te brengen. Wij begrijpen dat dit niet altijd mogelijk is voor je. Probeer in ieder geval zo vaak mogelijk te gaan. De producten die je thuis moet gebruiken houden het behaalde niveau wel vast maar verhogen dit niet in de mate als een professionele behandeling dat kan. Thuisverzorging is essentieel omdat we je huid dan 24 uur per dag behandelen. 

A new daily routine

Na Enzymacid brengen we GENXSKIN in je dagelijkse routine.GENXSKIN maakt gebruik van het volle energetische potentieel van een krachtig vernieuwend actief ingrediënt welke het mogelijk maakt om 14 genen die betrokken zijn bij de structuur van het bindweefsel te reactiveren.

Ok, je huid is nu vernieuwd door Enzymacid, je Genen zijn in topvorm. Hello Fresh Caviar!

Je huid wil en zal nu regenereren. Aangezien je geen 20 meer bent kan de keizer van je lichaam best een handje worden geholpen. Fresh Caviar doet nu niet geheel ontoevallig juist dit. En geeft je een keuze: vind je het belangrijker om te liften, te hydrateren of om te voeden? De enige gekoelde verse kaviaarlijn weet wat het te doen staat. Je Ericson Specialist trouwens ook.

Sowieso goed bezig

Je kunt de lijnen ook afzonderlijk gebruiken, met of zonder bezoek aan een Ericson Specialist. Ook dan ben je goed bezig voor je huid. Maar je hebt geklikt op anti-age+. Als je twijfelt, probeer dan eerst gewoon een crème, breng die een maand lang 's ochtends en 's avonds op je perfect gereinigde huid aan. Je zal dan begrijpen wat wij bedoelen. En zo niet, er zijn 1000-en merken, ook een keuze.

 • Tips & Tricks

Reacties op deze post (2)

 • Maa 18, 2015

  Hi Xandra, bedankt voor je berichtje. Als je een medische ingreep overweegt, wat in jouw geval inderdaad uitkomst kan bieden is het erg raadzaam om je oogcontour zowel voor als na de operatie te behandelen met Bioptic. (http://ericson-laboratoire.nl/pages/bioptic-oogcontourverbetering). In deze oogcontour lijn vind je naast een professionele behandeling ook producten voor thuis die wallen absoluut verminderen en de ogen liften.

  — Justine van Ericson

 • Maa 18, 2015

  Ik overweeg een boven en onderlid oog ingreep, omdat ik last heb van prominente wallen onder mijn ogen en enigzins overhang van de boven oog leden. Met m.n. de wallen vroeg ik me af wat jullie hiervoor in jullie programma hebben.
  Hoor graag van jullie.

  — xandra schotman

Plaats een reactie