s

Mediskincare Blog

 • NIEUW: X50 BODY MATRIX

NIEUW: X50 BODY MATRIX

Menopauze en afvallen

Intensieve lichaamsverzorging voor de rijpere vrouw

De nieuwe body care lijn X50 BODY MATRIX is speciaal ontworpen voor de rijpere huid. Het combineert vijf werkingsmechanismen in de salonbehandeling:

 

1. Vermindering van cellulite

Om hardnekkige cellulite met succes gericht te verminderen, is een diepe effectieve behandeling vereist. Daarom is X50 BODY MATRIX verrijkt met een innovatief ingredient dat nauwkeurig vetstoffen afvoert en zicht aan de receptoren van de vetcel.. Door deze intelligente techniek van het verminderen van lichaamsvet direct geactiveerd. Bestaande vetophopingen worden minder. De vorming van nieuwe vetcellen wordt effectief voorkomen.

2. Reguleren van hormoon tekorten

Een hormonale disbalans is vaak de reden voor gewichtstoename en zichtbare veroudering van de huid - vooral bij de rijpe leeftijd, dan is de jeugd hormoon DHEA wordt slechts beperkt geproduceerd. Daarom omvat X50 BODY MATRIX-DHEA stimulerende supplementen die hormonale evenwicht te herstellen.

3. Taille verstevigend effect

Vaak wordt je buik hoe houder je wordt dikker en dus neemt de taille toe in omvang. Daarom bevat X50 BODY MATRIX een vet afbrekend concentraat, speciaal is ontwikkeld voor het verwijderen van vetafzettingen in de buikwand.

4. Whitening effect

Een effectief verhelderend concentraat met de werkzame stof Lumiskin bevordert celvernieuwing en vermindert pigmentvlekken.

5. Verlichting van zware benen (alleen salon behandeling)|

Met het ouder worden, leidt het vaak tot een intercalatie van lymfe met symptomen zoals gezwollen benen en oedeem. Daarom X50 BODY matrix een warmtepakket met essentiële mandarijn olie die het weefsel verlicht, evenals een ontzwellend voetmasker met groene klei.

Bezoek gerust een Ericson Instituut bij jou in de buurt voor meer informatie.

 

Reacties op deze post (2)

 • Maa 20, 2015

  Hi Liesbeth, scherp van je hoor. Klopt helemaal. “Better, stronger, faster..!” :-)

  — Justine

 • Maa 14, 2015

  Vervangt deze lijn nu Supreme DHE.Age Body?

  — Liesbeth

Plaats een reactie