s

Mediskincare Blog

  • GENXSKIN Test Team Lid Ineke

GENXSKIN Test Team Lid Ineke


GENXSKIN Test T~eam Lid Anti-AgingMijn naam is Ineke. Ik ben 51, heb een zoon van 25 die deze zomer het huis heeft verlaten om samen te gaan wonen met zijn vriendin in hun nieuwe huis.  Ik werk vier dagen in de week en daarnaast heb ik samen met mijn partner een horeca-onderneming. Onlangs is daar een tweede zaak bijgekomen en zijn we  druk met de voorbereidingen voor de verbouwing,  de marketing en alles wat er meer bij komt kijken.


De afgelopen jaren ben ik tientallen kilo's afgevallen. Ik ben er blij mee, maar het drukke leven,  het afvallen, leeftijd en overgang zijn samen de ingrediënten voor een snellere veroudering. Ik ga de komende weken als test'persoon' de werking van GENXSKIN ervaren en kijken wat deze producten voor mij kunnen betekenen.

Reacties op deze post (0)

Plaats een reactie