s

Mediskincare Blog

  • Tineke's Vierde Anti-Aging Behandeling met GENXSKIN
  • genxskin test team

Tineke's Vierde Anti-Aging Behandeling met GENXSKIN

Anti-Aging Behandeling

Gisteren 12 februari de vierde van de vier behandeling van de GENXSKIN kuur. Net als iedere avond en ochtend bestudeer ik sinds ik aan de kuur begonnen ben vol belangstelling mijn huid in de spiegel. Hoe staat het er voor met de rimpels en de structuur van mijn huid, zie ik verschil? Rose Marie en Jan spreken steeds over een Matrix. De schoonheidsdriehoek welke omhoog moest worden gelift.

Vanmorgen werd mij duidelijk wat er werd bedoeld. Ik zie dat mijn mondhoeken veranderen. Ze trekken weer enigszins naar boven. Dat ziet er niet alleen beter uit, je voelt je ook direct vrolijker. De thuisproducten zijn niet echt goedkoop, maar wel heel zuinig in gebruik. De serum gebruik ik twee keer per dag en het flesje zit nog zeker voor 80% vol.

Voor de crèmes gebruik ik het bijgeleverde spateltje om de juiste hoeveelheid af te passen. Het gebruik van het spateltje heeft twee voordelen, één je voorkomt dat de bacteriën welke zich op je handen bevinden in de crème terecht komt, twee je doet veel langer met de inhoud. De huid van je handen neemt namelijk 20 keer snellen de crème op, dan de huid van je gezicht. Dus direct vanaf het spateltje op je gezicht en vervolgens met twee vingers uitsmeren. Spateltje goed reinigen.

Vandaag de laatste behandeling, van de vier. Jammer zeg… ik zou er best aan kunnen wennen. Zo iedere week een behandeling is best super.
Met Rose Marie overleg ik over het bijhouden van het resultaat. Het beste kan ik om de zes weken een behandeling boeken en in combinatie met de thuis producten zal het moeten lukken….. Een nieuwe afspraak staat in de agenda!

Binnenkort bestaat de salon 30 jaar, Rose Marie en Jan, alvast gefeliciteerd met dit (dubbele) jubileum!
Ik heb begrepen dat jullie het jubileum niet zomaar voorbij laten gaan en al vol met de voorbereidingen bezig zijn.
De ideeën heb ik al langs horen komen, dat belooft wat. Ik blijf graag op de hoogte.

 

  • genxskin test team

Reacties op deze post (0)

Plaats een reactie