s

Mediskincare Blog

  • Tineke's Derde Anti-Aging Behandeling
  • genxskin test team

Tineke's Derde Anti-Aging Behandeling

Gisteren zaterdag 6 februari de derde van de vier behandeling van de GENXSKIN kuur. Inmiddels is mijn huid aan een soort herstelfase bezig. Ik zie en voel steeds meer verbeteringen. De lijntjes en rimpeltjes worden nog steeds milder. Nog niet helemaal weg, maar je kunt ze bijna niet meer voelen. Het thuisgebruik van de producten is nog steeds heel prettig en comfortabel.

Ik merk dat de behandelingen in de salon productief zijn en een extra impuls toevoegen. Mijn huid voelt na iedere behandeling steviger en toch heel zacht aan. Ik raad dus iedereen aan een aantal behandelingen achter elkaar in te plannen. Dit heeft zeker resultaat.

Deze keer heb ik van Jan een heldere uitleg gekregen over het gebruik van de Pronutrix crème. Deze crème wordt gebruikt tijdens de bindweefsel gezichtsmassage. De crème wordt mede gemaakt van stoffen gewonnen uit de bruine Macroalgen. Ze hebben een ontgiftende werking.

Het effect van deze crème is een egalere en frissere huid. Bovendien worden de slapende genen aangepakt, doordat de crème doordrinkt tot in het hart van de cel. Of deze crème alleen gebruikt kan worden in combinatie met de bindweefselmassage ga ik de volgende keer even navragen.

Ik ben in ieder geval weer helemaal ge-update over heel veel zaken en vertrok met een glimlach uit de salon.

 

  • genxskin test team

Reacties op deze post (0)

Plaats een reactie