s

Mediskincare Blog

  • Anti-Aging behandeling Deel 2
  • genxskin test team

Anti-Aging behandeling Deel 2

GenXskin Test Team

Opgewekt ga ik naar Lies van Salon Lisette, vandaag krijg ik mijn tweede GENXSKIN behandeling! De vorige behandeling is me ontzettend goed bevallen dus ik ben benieuwd wat Lies vandaag voor me in petto heeft.

Anti-Aging producten van GENXSKIN voor thuis

Ik gebruik nu een week trouw de producten van Ericson Laboratoire. Ik begin de dag met het reinigen van mijn huid met het gebruik van de Nutrigen Reinigingsmelk, daarna doe ik de Aguagen Lotion royaal op een watje en dep ik deze over mijn hele gezicht en hals(!). Zodra de Aquagen Lotion is opgenomen in de huid breng ik het Lift Serum G14 aan en laat ik deze intrekken. Tot slot gebruik ik de Fibraxtine Cream, ik vind de crèmes heel fijn omdat deze heerlijk vol aanvoelen maar tóch snel intrekken. Prettig ook als je, zoals ik, make up gebruikt en de dagcrème hiervoor aanbrengt en niet heel lang moet wachten tot je crème eindelijk een beetje ingetrokken is.


Als ik ‘s avonds thuis kom haal ik meestal meteen mijn make up eraf, dit is nog een oude gewoonte die ik graag voortzet omdat ik merk dat ik er dan meer tijd voor neem dan vlak voor het slapengaan en het bovendien prettig vind om mijn huid zoveel mogelijk te laten “ademen”. Ik gebruik een speciale olie die ik op een droge huid aanbreng om mijn make up er bijna in een keer af te halen, daarna start ik weer met mijn GENXSKIN routine met als enige verschil dat ik nu de Pronutrix Cream aanbreng. Deze is ietsje voller dan de Fibraxtine Cream en dus heel erg geschikt voor de nacht.


Zoals in mijn vorige blog beschreven is mijn huid erg gevoelig, ook kan het aanbrengen van dag- en nachtcrème gauw teveel worden waardoor ik ineens kleine pukkeltjes krijg. Hier heb ik met de producten van GENXSKIN helemaal GEEN last van: perfect! Ik ben dus erg blij en zet graag mijn ochtend en avond routine voort. 

Anti-Aging Behandeling 2

Ook vandaag wordt ik weer hartelijk ontvangen door Lies, ze heeft rekening gehouden met de kou en al wat warme handdoeken voor me klaar liggen zodat ik meteen een lekker behaaglijk gevoel krijg als ik plaatsneem in de stoel. Terwijl ze mijn huid reinigt vertelt ze dat ze al meerdere cliënten heeft die de GENXSKIN behandelingen ondergaan en dat er al hele mooie resultaten bereikt zijn. Ze brengt de Perfect Surfacer scrub op mijn droge huid aan en verdeeld deze met zachte bewegingen over mijn huid, hierna voegt ze water toe en masseert ze mijn gezicht met ronde bewegingen.

Als mijn huid helemaal mooi schoon is verwijderd ze nog wat onzuiverheden en een milia (gerstekorrel) en kunnen we beginnen aan de massage met de Matrixcell nachtcrème High density e 982. Dit is, zoals de naam al zegt, een zeer intensieve nachtcrème. Lies heeft mij deze niet mee naar huis gegeven omdat mijn huid er nog een beetje te jong voor is maar tijdens de behandeling masseert ze lekker veel van deze crème in. Tijdens de massage van gezicht, en hals voert ze een drukpunt massage uit waardoor ik weer heerlijk ontspannen raak. Hierna wordt het serum aangebracht en brengt ze masker 1 (het thuismasker High Density Mask) aan en daaroverheen nog het “gezichtje”: het masker dat in de salon gebruikt wordt en dat Lies net als de vorige keer weer met grote zorgvuldigheid aanbrengt.

Dit keer lig ik terwijl het masker intrekt heerlijk rustig te ontspannen in de stoel, een massage heb ik immers al gehad.
Na het masker wordt mijn dagverzorging aangebracht en biedt Lies me nog aan wat make up aan te brengen. Dit hoeft van mij echter niet want ik vind het altijd heerlijk als mijn huidje zo lekker schoon en verzorgd aanvoelt en ik heb de behandelingen op dagen ingeplant waar ik verder niks hoef. Lekker zo laten dus! 

Na 1 week gebruik van de producten (en 2 behandelingen) merk ik kleine verschillen: mijn huid lijkt ietsje egaler en ziet er mooi verzorgd uit. Ook voelt mijn huid heel zacht en gevoed. Mijn hals en kaaklijn lijken wel ietsje strakker….
Ik krijg van Lies nog wat samples mee om te proberen zoals de CC Cream uit de GENXSKIN-lijn, maar ook oogcrèmes uit de BIOPTIC lijn. Wil ik natuurlijk graag proberen!

  • genxskin test team

Reacties op deze post (0)

Plaats een reactie