s

Mediskincare Blog

  • Anti-Aging volgens Tineke
  • genxskin test team

Anti-Aging volgens Tineke

Anti-aging behandeling voor een betere huid en tegen huidveroudering


GENXSKIN Test Team Lid Tineke aan het woord over haar ervaring met de anti-aging  behandeling GENXSKIN. 

De anti-huidverouderingsbehandeling wordt uitgevoerd door Beauty Award Winnaar Rose Marie Laan, Ericson Professional van het eerste uur met niet voor niets de titel "schoonheidsspecialiste van het jaar" in haar rugzak.

"Bijna 47 jaar en het viel mij op dat mijn huid de zomer niet zo goed heeft overleeft als andere jaren. Ik heb altijd een makkelijke huid gehad. Met een goede reiniging, goede zonnebrandcrème en een dag- en nachtcrème kwam ik altijd een heel eind.  Uiteraard verscheen er zo nu en dan wel een extra rimpel, maar goed dat hoor ook bij het leven, die heb ik verdient. Het laatste half jaar viel mij echter op dat mijn huid zijn elasticiteit verloor. Mijn huid voelde dikker aan en veranderde mijn gezichtsuitdrukking. Ik kreeg een vermoeide uitstraling. Ik werd er niet blij van. 


Beauty Award

In de krant las ik een advertentie van Rose Marie. Ik heb telefonisch een afspraak gemaakt voor een intake gesprek.  De salon voelde direct vertrouwd en professioneel aan. Rosemarie en Jan, Beauty Award Winnaars, verstaan hun vak en zorgen bovendien voor een ontspannen vriendelijke sfeer. Rose Marie adviseerde mij de GENSKIN anti-aging behandeling van Ericson Laboratoire.  De anti-aging behandeling bestaat uit vier afspraken in één maand, daarnaast gebruik je thuis de producten. De behandeling stimuleert de 14 genen welke bepalend zijn om je huid stevig en elastisch te houden.

Vandaag de eerste afspraak. De behandeling duurde anderhalf uur. Het was een zeer prettige behandeling. De producten voelen fijn aan en worden snel  door mijn huid opgenomen, bovendien ruiken de producten lekker, iets wat ik persoonlijk erg belangrijk vindt.

Na afloop voelde ik direct dat de rimpeltjes rond mijn ogen minder dik waren, mijn huid voelde zachter aan.  Toen ik in de spiegel keek viel mij op dat mijn huid er fitter uitzag. Volgens Jan volgt het “echte” resultaat na veertien dagen. Ik ben dus zeer benieuwd.  Ik kan niet wachten! 

Na afloop van de behandeling heb ik de producten voor thuisgebruik ontvangen. Een reinigingstonic, een liftend serum, een dag-en nachtcreme , de peeling en de microfiller. Om tot een optimaal resultaat te komen zal ik deze producten ook thuis gaan gebruiken. Overigens kun je deze producten ook kopen in de online huidverzorgingswinkel van Rose Marie.

  • genxskin test team

Reacties op deze post (0)

Plaats een reactie