s

Mediskincare Blog

  • Mijn ervaring met GENXSKIN
  • GastblogsGenxskin Test Team

Mijn ervaring met GENXSKIN

Anti-Aging ervaring kliniek

Als we in de spiegel kijken zien we het allemaal. Hoe ouder je wordt, hoe ouder de huid van je gezicht. Het gaat droger aanvoelen en er ontstaan lijntjes, kortom ongemakken waar we niet op zitten te wachten. Uiteindelijk willen we er stralend en jong uit blijven zien. Veel vrouwen, waaronder ook ikzelf, gaan op zoek naar producten die daadwerkelijk je huid gezond, jong en stralend maken én houden. Met het grote aanbod aan verzorgingsproducten is dat een hele uitdaging.

Een aantal jaren geleden zag mijn huid er droog uit met duidelijk zichtbare lijntjes. Schoonheidsspecialiste Maaike Broexman van schoonheidssalon Solaris Totaalkosmetiek adviseerde me om een aantal behandelingen van de Ericson ENZYMACID lijn te volgen. Ze vertelde me dat de ENZYMACID producten een peelende huidverzorging bieden waarmee de kwaliteit van de huid duidelijk zichtbaar wordt verbeterd.

Ik ben niet zo heel snel overtuigd en mijn motto is dan ook: eerst zien dan geloven! Na een behandeling in de salon en door het gebruik van de Ericson producten was ik verrast over het resultaat. Mijn huid had nu meer natuurlijk glans, zag er gezond uit en het voelde ook zachter aan.

Maaike vertelde me dat Ericson onlangs de GENXSKIN lijn heeft geïntroduceerd. Perfect voor mijn ouder wordende huid. Deze GENXSKIN producten bevatten een krachtig en vernieuwend middel die de 14 genen stimuleert die bepalend zijn om je huid stevig en elastisch houden waardoor het niet gaat hangen en verslapt.

Anti-Aging behandeling ervaringen

Gisteren heb ik van Maaike Broexman de GENXSKIN producten voor thuisgebruik ontvangen. Een verfrissende tonic, een liftend serum en een dag – en nacht crème. 2 keer in de week ga ik ook de peeling van deze lijn gebruiken. Allemaal producten met een prettige en verfrissende geur en zuinig in gebruik. Mijn eerste ervaring met de producten belooft veel. Ik heb ze nu een ochtend en avond gebruikt. Ze worden goed door mijn huid opgenomen en voelen heel prettig aan. Er staan 4 GENXSKIN behandelingen bij Solaris Totaalkosmetiek gepland. Ik ben er klaar voor een zeer benieuwd naar het veelbelovend resultaat.

  • GastblogsGenxskin Test Team

Reacties op deze post (0)

Plaats een reactie