s

Mediskincare Blog

  • Introductie: Felicia Siebert
  • genXskingenxskin test team

Introductie: Felicia Siebert

Anti-Aging behandeling Test Team lid felicia Siebert

Huidverzorging.... Al eeuwen zijn wij vrouwen op zoek naar "de eeuwige jeugd". Ook ik, ik ben Felicia, een vrouw van 30 jaar, schoonheidsspecialiste en altijd op zoek naar de nieuwste behandelingen, technieken. Huidverzorgingsproducten.... die ervoor moeten zorgen dat mijn huidje stralend en jong blijft. Ondanks dat het me niet met de paplepel ingegoten is; mijn moeder beschikt over een dosis goede genen en is wars van make up e.d., ben ik al vanaf jonge leeftijd bezig met uiterlijke verzorging. Dat begon met experimenteren met make up op zeer jonge leeftijd (ik was een jaar of 4) waarbij ik trots met m'n moeder boodschappen ging doen, voorzien van roze lippenstift en blauwe oogschaduw. In mijn puberteit ben ik me meer met huidverzorging bezig gaan houden.

Niet omdat ik een probleemhuid had, integendeel, maar dat ene puistje dat je zo nu en dan hebt maken je natuurlijk extreem onzeker en daar moest en zou ik een oplossing voor vinden. Toen ik ook nog eens dagelijks make up ging dragen werd ik me meer en meer bewust van een goede huidverzorging. Dat bewustzijn is inmiddels uitgegroeid tot een liefde voor alles wat met huidverzorging te maken heeft.

Wekelijks kijk ik op allerhande sites en lees ik in de magazines wat de nieuwste ontwikkelingen zijn en wat ze doen. Toen Ericson Laboratoire de oproep plaatste waarin ze proefpersonen zochten voor de nieuwe GENXSKIN behandeling stond ik dan ook te trappelen om mee te doen. Hoewel ik aan de "jonge" kant ben voor deze behandelingen heeft mijn enthousiasme er waarschijnlijk toch voor gezorgd dat ik uitgekozen ben: HOERA!

Vol verwachting en nieuwsgierigheid begin ik deze week dan ook aan de behandelingen bij één van de schoonheidsspecialistes van Ericson Laboratoire. De komende weken zal ik hier mijn ervaringen opschrijven en delen zodat jullie een beeld hebben van de behandelingen, producten én resultaten. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in! Felicia

  • genXskingenxskin test team

Reacties op deze post (0)

Plaats een reactie