s

Mediskincare Blog

  • Mijn ervaring met GenXskin gezichtsbehandeling
  • GastblogsgenXskin

Mijn ervaring met GenXskin gezichtsbehandeling

Anti-Aging behandeling

Cosmetische genetica wordt de nieuwe trend in huidverzorging

Werkelijk innovatief is de professionele instituutbehandeling Genxskin, gelaatsverzorging op het hoogste niveau. Genxskin bevat een anti-aging control systeem dat een reactivering geeft van 14 genen met een duidelijk zichtbaar resultaat. Genxskin geeft al anti aging effect binnen 14 dagen, het beschermt je extracellulaire matrix en het herstelt je schoonheidsdriehoek.

De GenXskin behandeling voor een super huidversteviging van het gezicht en hals en heerlijk om te ondergaan.

Allereerst wordt mijn huid grondig gereinigd met Nutrigen verjongende lait en een heerlijke verjongende lotion Aquagen. Daarna wordt een peeling aangebracht op mijn huid, deze wordt bevochtigd zodat de korrels smelten op de huid,  met heerlijke warme compressen wordt de peeling daarna afgenomen. Een overheerlijke huidverjongende massage van het gezicht, hals , nek en decolleté met een zeer bijzondere Matrixcell cream,  wow wat is die heerlijk zeg. Na de massage gaat er een serum op mijn huid, een lift serum deze moet 1 minuut intrekken voor een maximaal verstevigend effect,  dat verstevigende effect voel je ook heel duidelijk. Daarna volgt het masker, dit is een ampul, een 3 D masker een gaas en een lotion om het geheel glad te strijken, het voelt echt heel goed en ik doe voor 20 minuten mijn schoonheidsdutje.

GenXskin huidversteviging en verjonging van het gezicht

Na het masker voelt mijn huid verstevigd en gelift

Na mijn masker wordt om de behandeling af te sluiten het whitex  serum aangebracht, deze is om effectief vlekjes en overmatige pigmentatie en pigmentvlekken te behandelen. Nog een lichte modelage massage met een Fibraxtine cream als dag verzorging. Als laatste echt een heel bijzondere afsluiting krijg je 5 puntjes micro – filler, een ware en directe opvulling van de frons, kraaienpootjes, mondrimpeltjes en neuslippenplooi. Dat zie je echt bijzonder goed, heel mooi… De komende 14 dagen ga ik verder genieten van het nu al zichtbare anti-aging effect. Zo benieuwd naar het effect over 28 dagen want ik ga een kuur doen van 4 behandelingen, 1 keer per week in de salon.

huidverzorging voor thuis voor het beste resultaat

Daarnaast gebruik ik nu de thuisverzorging van Genxskin, deze lijn is heel fijn en lekker uitgebreid voor iedere huid de juiste crème. Ik gebruik voor de reiniging de rejuvenating cleansing milk, bi-phase cleansing oil en de rejuvenating lotion. Voor 1 á 2 keer per week de resurfacing peeling, deze verwijderd de dode huidcellen en maakt mijn huid zacht en stralend. Ik heb gekozen voor het lift serum, deze herstructureerd en verstevigd mijn huid direct, heel fijn in gebruik in een flesje met druppelteller. Als dagcrème gebruik ik de fibraxtine crème over het lift serum. Als nachtcrème die geweldige Matrixcell, waar ik ook mee gemasseerd werd, onder de nachtcrème doe ik ook het lift serum. 1 à 2 keer per week het masker high density mask, deze hersteld en repareert je huid, geweldig effect een heerlijk masker!!! Last but not least de Micro filler, deze werkt instant anti aging, rimpelvullend, alle groefjes en tekenen van veroudering worden opgevuld, de hele dag jong en glad. Er zijn 3 CC  corrective creams in 3 tinten, amber, naturel en beige roze, deze cc creams werken tegen de oxidatie van de huid, hydrateren en voeden, verder ideaal voor de gevoelige huid. Aanrader.

In 14 dagen een duidelijk zichtbaar anti-aging effect

Kortom een innovatieve Cosmetische -Genetische behandeling, die reactivering geeft van 14 genen voor een zichtbaar anti-aging effect binnen 14 dagen. Een kuur in de salon in combinatie met de thuis producten geeft het optimale Huidverjongingseffect en herstelt de schoonheidsdriehoek. Resultaat gegarandeerd, wat er beloofd wordt, word waargemaakt!!!!  
  • GastblogsgenXskin

Reacties op deze post (0)

Plaats een reactie