s

Mediskincare Blog

 • Donkere kringen onder ogen
 • donkere kringen

Donkere kringen onder ogen

Donkere kringen onder ogen

Donkere kringen, iedereen heeft er in meer of mindere mate last van. Misschien omdat we te lang zijn opgebleven voor een Game of Thrones marathon of omdat we van slag zijn door de festiviteiten van het weekend. Soms is er gewoon geen ontkomen aan zwarte kringen onder de ogen.

Wat zijn donkere kringen en waarom heb ik ze?

Hoewel donkere kringen op het eerste gezicht aan het oppervlak van de huid lijken te liggen, ligt de oorzaak veel dieper. De huid onder de ogen is veel dunner dan elders op het gezicht waardoor je de haarvaten onder de huid gemakkelijker ziet.  De ontwikkeling van donkere kringen wordt veroorzaakt door het verlies van vetweefsel onder de ogen, door zwakke of zuurstofarme bloedvaten,  leeftijd of door een gebrek aan slaap.

Zijn donkere kringen onder mijn ogen permanent?

Helaas is er geen snelle oplossing om van donkere kringen af te komen.  Maar je kunt donkere kringen wel zichtbaar verminderen. Door het veranderen van je levensstijl en het toepassen van de juiste huidverzorgende ingredienten die zich specifiek richten op dit ontsierende verschijnsel. Echter, erfelijke hyperpigmentatie - donker pigment dat zich ontwikkelt in een donkere huid - is moeilijker te verwijderen. Overigens kun je ook bij hyperpigmentatie goede resultaten behalen in kuurverband.

Dus welke veranderingen in levensstijl kun je maken de verschijning van donkere kringen te minimaliseren?

Te veel cafeïne kan vermoeidheid veroorzaken en suiker  draagt bij aan een afbraak van het collageen in de huid en de wanden van bloedvaten, wat bloedvaten verwijdt en zorgt dat donkere kringen optreden. Probeer de hoeveelheid cafeïne en suiker in je dieet te beperken. Voor het thuisbehandelen van donkere kringen kun je gebruik maken van Dark Ring Fluid. Hierin vind je alle ingredienten die nodig zijn om de zichtbaarheid van donkere kringen te minimaliseren, weten:
 • Redulite heeft een vocht afdrijvende werking en vermindert zo vochtwallen. Om de huid te hydrateren en te beschermen is er Fucogel, wat voor een 24 uur lange hydratatie zorgt, en Lychee extracten aan toe gevoegd.
 • Lychee is een anti-oxidant en is rijk aan vitamine C. Klimop extracten bevat dit masker ook omdat dit de circulatie verbetert en de huid versterkt.
 • Rozen water en Allantoine hebben een verzachtend, helend en kalmerend effect op het oogcontour, hierdoor ziet de huid er fris en stralend uit.
Het is altijd raadzaam om een Ericson Specialist te raadplegen en tijdens een gelaatsbehandeling een oogbehandeling in te passen om je oogcontour te herstellen en donkere kringen onder ogen te minimaliseren.
 • donkere kringen

Reacties op deze post (1)

 • Jan 22, 2015

  Die micro-collageen lifting is echt m’n favo..!

  — Jessica

Plaats een reactie