s

Mediskincare Blog

  • Nieuw Beautyvlogger Platform van start in BETA versie
  • Gastblogs

Nieuw Beautyvlogger Platform van start in BETA versie

Beauty vloggers opgelet: Beautytube, hét platform en dé online community voor en door beautyvloggers en beautybloggers is recent van start gegaan in BETA versie op Beautytube. Eén van Nederlands beste, maar ook jongste beautybloggers, MissMirthe was er, zoals gewoonlijk, als de kippen bij en scoorde zo het eerste interview met Beautytube. Terwijl Beautytube pas in BETA versie van start is.

BETA betekent overigens dat de beautyvlogger community nog in de testfase zit en het landelijke grote offensief nog niet gereed is. Waarom is dit eigenlijk? Welnu, omdat Beautytube.nl een idee is wat slechts kan uitgroeien tot hét beauty video netwerk van Nederland als er uitvoerig getest is en de feedback van de early adopters, jij dus eventueel, is verwerkt in de official launch van Beautytube.nl, hét beauty blogger netwerk voor beautyvlogs over makeup, beauty, haarverzorging, lifestyle, gezondheid, nagels en alles rondom uiterlijke verzorging.

 

Beauty vloggers op Beautytube

Waarom neem je geen kijkje op de beauty vlogsite en laat je je inspireren door de bekende beautyvloggers en beautybloggers zoals Mascha van Beautygloss, Cynthia van misslipgloss, (hier geeft ze trouwens wat tips voor beginnende beautybloggers"). Maar je vindt niet alleen het meest complete beautyblog en beautyvlog overzicht op de online community van beautytube.nl, nee.

Alle voorname beautybloggers zijn te vinden op beautytube. Wat dacht je van onze persoonlijke favoriet Jane Marie, de beautyblogger van Cosmopolitan, met haar infame en fantastische "How-To-Be_A-Girl" Vlogs? Daarnaast, misschien nog wel de mooiste feature, althans misschien, zeker weten.... de mooiste feature op beautytube is dat jjj nu ook je favoriete Youtube Tutorial, Youtube DIY en YouTube kanaal kan delen.

Je kunt simpelweg gratis lid te worden en niet alleen kun je dan je favoriete of persoonlijke beautyvlogs delen, maar ook spaar je direct voor alle producten die op beautytube, een soort youtube voor alles rondom schoonheidsverzorging, gezondheid, en lifestyle,) te zien zijn. Waarom maak je geen gratis account aan?

Beauty vloggers kunnen hebben nog nooit zo makkelijk beauty vlogs kunnen delen.

Beauty vloggers netwerk en delen van beauty vlogs op beautytube.

  • Gastblogs

Reacties op deze post (0)

Plaats een reactie