s

Mediskincare Blog

  • Nieuw: GenetixSlim
  • afvallencelluliteFiguurgenetixslim

Nieuw: GenetixSlim

Innovatie op het gebied van afslanken en cellulite

[shout]Vooruitstrevende onderzoeken proberen de link tussen overgewicht, voeding en genetisch erfgoed te begrijpen. [/shout] Wanneer overgewicht ontstaat in steeds meer zorgwekkende verhoudingen, wordt een debat gestart over de oorsprong van overgewicht: houdt dit verband met de voeding of zit het in de genen van de personen? We weten dat er ‘magere’ en ‘ronde’ families bestaan, net zoals er grote en kleine families zijn wat de lichaamslengte betreft. Het lijkt ons vanzelf-sprekend dat de familiale en genetische factoren een rol spelen in de ontwikkeling van bepaald overgewicht. Overgewicht en genen hebben met elkaar te maken.De onderzoeken en ontwikkelingen van de studie van de genetica in de laatste jaren hebben ervoor gezorgd dat de genen die werken op het metabolisme van de vetten en de gewichtstoename beetje bij beetje geïdentificeerd konden worden. Tegenwoordig weet men dat er genen bestaan die de trek, de afscheiding van enzymen die noodzakelijk zijn voor het verbranden van vetten en het afremmen van het opslaan ervan beïnvloeden.

Genetische controle: FIAF Gen

ERICSON LABOR ATOIRE heeft zich geinteresseerd in de onontgonnen fysiologische weg, die van het FIAF-gen: Fasting Induced Adipose Factor, verantwoordelijk voor de synthese van een eiwit dat ook FIAF genoemd wordt, op het niveau van de vetcel. Dit FIAF-eiwit is in staat tegelijkertijd op de lipolyse en de lipogenese te werken. Een nieuw afslankend actief bestanddeel dat via biotechnologie verkregen wordt, werd ontwikkeld: dit is verantwoordelijk om de hypertrofie en hyperplasie van vetcellen te verminderen. Deze vernieuwende aanpak opent nieuwe perspectieven voor de ontwikkeling van een nieuwe generatie afslankingsproducten die doeltreffend zijn tegen cellulitis.Genetisch afvallen

FIAF is in staat:

• De expressie van de genen die specifiek verantwoordelijk zijn voor de vetopslag verminderen. • Het transport en de afvoer stimuleren van vetzuren die vrijkomen bij de lipolyse.

TIMILINE: Innovatief Actief Ingredient

TIMILINE is een nieuw actief element dat op de nieuwe fysiologische afslankingsbanen werkt. TIMILINE laat toe de FIAF-genen te activeren die de FIAF adipokinegenese op gang brengen en dus de synthese van apolipoproteïnen stimuleren, die verantwoordelijk zijn voor het opstarten van de overdracht naar de spieren van de vetzuren binnen de vetcellen via lipolyse. Genetica en afvallen en afslanken

Professionele Behandeling

We gaan samen onze nieuwe afslankingsbehandeling GENETIXSLIM ontdekken, een ware afslankinnovatie voor al wie zich weigert neer te leggen bij het lot van erfelijk bepaald overgewicht. De meervoudige werking laat toe: • Cellulite te verminderen • De sinaasappelhuid te verminderen • De huid strakker te maken.
  • afvallencelluliteFiguurgenetixslim

Reacties op deze post (1)

  • Dec 22, 2014

    […] bericht Nieuw: GenetixSlim verscheen eerst op Ericson […]

    — Nieuw: GenetixSlim | Schoonheidssalon DordrechtSchoonheidssalon Dordrecht

Plaats een reactie