s

Mediskincare Blog

 • Rimpels en Botox
 • botoxrimpels

Rimpels en Botox

rimpels en botox

Rimpels krijg je en Botox wil je misschien niet, of wel

Rimpels Botox is een tijdelijke oplossen wanneer je rimpels hebt en een preventieve oplossing als je geen rimpels wilt. Maar het blijf een chirurgische ingreep, de cosmetische arts spuit namelijk de verlammende vloeistof in je huid. Sommige dames vinden Botox fantastisch en andere dames willen Botox liever zo lang mogelijk uitstellen of vermijden.

Wel of geen botox: Ericson Laboratoire helpt

Als voor en nabehandeling van een Botox injectie biedt BOTU ‘VIP’ ondersteuning en, belangrijker dan rimpelvermindering, zorgt de anti-aging van BOTU " VIP'  voor de huid rondom de rimpel. Jeugdigheid is uitstraling, een rimpel meer of minder maakt eigenlijk niet uit. Wie geen Botox wil gebruiken, krijgt een botox-like effect met een kuur.

Rimpels Botox

Rimpels ontstaan mede doordat we dagelijks meer dan 15.000 herhaalde gezichtsuitdrukkingen maken. Deze uitdrukkingen maken we dankzij onze spieren. Door deze bewegingen ontstaan er micro-spanningen in de huid waardoor er expressierimpels ontstaan. De mimische rimpels zijn de fronsrimpels en kraaienpootjes deze kun je heel goed behandelen met Botox of Botu ‘VIP’ beide verlammen namelijk de kleine spieren die deze rimpels veroorzaken.

Geen expressie meer

Natuurlijk kun je nog gewoon fronsen na het gebruik van de Botu ‘VIP’ producten het heeft namelijk geen verlammend effect. Botox heeft dat effect wel, wanneer de botox wordt geïnjecteerd komen er geen neurotransmitters meer vrij die de zenuwimpulsen normaal gesproken naar de spiervezel voert.

 

Botu ‘VIP heeft twee belangrijke anti-aging ingrediënten:

 • FILLOX ® , een innovatief ingrediënt wat er voor zorgt dat de spiercellen een zwakkere prikkel krijgen en daardoor minder sterk reageren. Het bevat ook rimpel vullende bolletjes die een direct effect hebben op de diepte van de rimpel.
 • SYN ® - AKE , een molecuul dat in staat is de neurotransmitters te remmen, het bootst het effect na van het gif van de tempel adder.

Hoe werkt FILLOX ®:

Op dezelfde manier als botox alleen minder radicaal. Het remt de afgifte van neurotransmitters (catecholamines). Deze neurotransmitters zijn verantwoordelijk voor het omzetten van zenuwimpulsen in spiersamentrekkingen. FILLOX ® kan zich aan de zenuwcel receptoren hechten waardoor de ruimte tussen de twee cellen groter wordt en de reactie dus minder. Doordat FILLOX ® de afgifte van neurotransmitters neutraliseert trekt de spiercel minder samen en is de huid meer ontspannen met als resultaat minder rimpels.

Hoe werkt SYN ® - AKE?

SYN ® - AKE is een synthetisch tripeptide wat nagebootst is van slangengif. De structuur van SYN ® - AKE is vergelijkbaar met een eiwit structuur van aanwezig is in het gif van de tempel adder. Dit eiwit heet Waglerine 1 en heeft een sterk verlammend effect. De slang gebruikt dit dan ook om haar prooi direct uit te schakelen. SYN ® - AKE blokkeert net zoals FILLOX ® de neuromusculaire verbindingen en zorgt ervoor dat expressierimpels duidelijk en snel verminderen. SYN ® - AKE werkt alleen wel op een andere manier, het hecht zich namelijk aan de ionische kanalen in de spiercel  waardoor de neurotransmitters niet meer vrij kunnen komen. het Wanneer de ionische kanalen gesloten zijn kunnen de natrium-ionen ( Na + ) de spiercellen niet meer bereiken waardoor de spier ontspannen blijft.

Rimpels Botox Samengevat

Botu “VIP” heeft een preventief en direct resultaat op de rimpels in uw huid. Het is minder ingrijpend dan botox en geeft een natuurlijk resultaat.  Bovendien wordt je huidkwaliteit ook verbeterd. Als je een goede uitstraling hebt, dus als je huid in conditie is, dan maakt een rimpel niets uit. Vergeet niet dat jeugdigheid draait om uitstraling, en daar kan botox alleen slechte invloed op hebben. Directe werking van Botox is niets anders dan symptoom bestrijding. Liever pak je zaken causaal aan. Ter preventie maar ook als huidverjonging in kuurverband.

 

 • botoxrimpels

Reacties op deze post (3)

 • Dec 22, 2014

  […] post Rimpels en Botox appeared first on Ericson […]

  — Rimpels en Botox | Schoonheidssalon DordrechtSchoonheidssalon Dordrecht

 • Dec 22, 2014

  Hmmm, Enzymatic Nightcream…. te heerlijk wakker worden!

  — Claudia

 • Dec 22, 2014

  […] bericht Rimpels en Botox verscheen eerst op Ericson […]

  — Rimpels en Botox | Schoonheidssalon DordrechtSchoonheidssalon Dordrecht

Plaats een reactie