s

Mediskincare Blog

  • Kliniek, huidtherapiepraktijk of schoonheidssalon
  • Huid

Kliniek, huidtherapiepraktijk of schoonheidssalon

Kliniek, huidtherapiepraktijk of schoonheidssalon

Kliniek, huidtherapiepraktijk of schoonheidssalon, alle 3 werken ze hard om jouw huid mooier te maken of te houden. In Nederland kennen we allemaal de cosmetische klinieken wel, maar vaak zijn we er nog niet geweest. Maar daar komt verandering in. We zien namelijk dat steeds meer klinieken interesse tonen cosmedische producten en behandelingen. Wij staan 100% achter onze producten en behandelingen van Ericson Laboratoire. Niet alleen omdat alle producten innovatief zijn maar ook wetenschappelijk onderbouwd. En juist dat maakt het zo geweldig om met Ericson te werken. De reacties die wij krijgen van onze klanten en van hun klanten zijn de kers op de taart.

Wij beloven dus niet iets wat we niet waar kunnen maken. Juist daarom kiezen klinieken ook voor de producten van Ericson Laboratoire. Wij zien dat de grens tussen medisch en esthetisch heel nauw is, veel van onze ingrediënten komen uit het medisch veld. Wanneer je met een product werkt wat uitvoerig wordt getest en met de nieuwste technieken en ingrediënten werkt dan kan een fantastisch resultaat niet uitblijven.

Klinieken en cosmetische artsen

Klinieken en cosmetische artsen zien steeds meer in dat voor-en nabehandelingen, dus pre-en postoperatief  ook belangrijk is. Klanten komen voor een cosmetische ingreep zoals bijvoorbeeld een injectable en gaan thuis weer verder met hun vertrouwde crème. Cosmetisch artsen krijgen vaak de vraag wat voor product de klant thuis zou kunnen gaan gebruiken. Hoe fijn zou het zijn als je een productlijn adviseert die perfect aansluit bij de behandeling.

Ericson Laboratoire kan ingezet worden voor en na een cosmetische ingreep. Ook na een laserbehandeling kunnen de producten van Ericson Laboratoire worden ingezet.  Dankzij het uitgebreide assortiment is er altijd een product op behandeling die aansluit bij de klant.  De combinatie van de behandelingen door de arts en de producten voor thuis van Ericson zijn uniek. Ook is er mogelijkheid de behandeling aan te bieden in de kliniek ter onderhoud van de cosmetische ingreep.

Veel klinieken werken op dit moment al samen met een huidtherapeute of een schoonheidsspecialiste om zo de klant nog beter te begeleiden. Arts, huidtherapeute of schoonheidsspecialiste, We love our partners.

  • Huid

Reacties op deze post (0)

Plaats een reactie