s

Mediskincare Blog

  • Huidadvies in de praktijk
  • Huidhuidadvies

Huidadvies in de praktijk

Huidadvies is iets waar je altijd bij ons voor terecht kunt. Zowel bij een Ericson Specialist als bij ons op Ericson Laboratoire Nederland HQ. We helpen je graag en het kost je niks. Jouw vraag, ons huidadvies, jouw keuze, zo simpel kan het zijn. Huidadvies via de telefoon, via mail en via ons contactformulier. We proberen al je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Om je een beeld te geven, want misschien heb jij dezelfde vraag, plaatsen we zo maar eens een gesprek tussen Laura (niet haar echte naam) en Stien (wel haar echte naam). Laura vulde ons contactformulier in. Laura

"Ik wil graag overstappen op eencreme van Ericson Laboratoire maar heb nog geen idee welke ik zou willen. Zouden jullie mij wat samples kunnen sturen zodat ik zelf uit kan proberen wat ik prettig vind en waar mijn huid het beste op reageert? Ik wil niet zomaar bij de schoonheidsspecialiste een creme aanschaffen die ik uiteindelijk helemaal niet prettig vind. Het gaat vooral om een vochtarme huid."

Stien

"Hi Laura, we begrijpen je helemaal, als je ons even je adres wil mailen dan kunnen we zo snel mogelijk je wat samples toe sturen. Vermeld daar ook meteen bij wat de conditie van je huid is en hoe oud je bent. Graag wil ik van je weten wat je wil verbeteren aan je huid en welke producten je hebt gebruikt. Voor nu een heel fijn weekend!"

Laura

"Beste Stien, dat is heel fijn. Ik ben 38 jaar en heb een vochtarme huid, maar ook droog al glim ik wel altijd op voorhoofd neus en kin. Door de droogheid zijn er soms best al veel rimpeltjes (craquele) te zien op de wangen. Ik zou graag mijn huid weer een fris uiterlijk willen geven en er gezond uit willen laten zien...nu is het soms wat dof en futloos. Ik heb nu produkten gebruikt van estee lauder voor een verouderde huid maar dat vond ik geen fijne creme. Ik hoop dat je hiermee uit de voeten kan. Mijn adres is:.....  Alvast heel erg bedankt voor het opsturen van de samples. "

Stien

"Hi Laura, bedankt voor je bericht! Als ik je verhaal zo lees dan is het overduidelijk dat je een gedehydrateerde huid hebt. Dat is niet vreemd hoor want 90% van de bevolking heeft hier last van. Je zou de Hydra Patch echt eens moeten proberen, deze crème is voor jou huidje echt geschikt. Ik ga je daar ook was samples van sturen. Ik vraag me alleen af waarom je denkt dat je huid droog is? De hydra clinic lijn werkt diep in je huid en geeft meteen comfort. Comfort geven door meer cremes natuurlijk, maar Hydra clinic pakt ook de oorzaak aan. Wanneer je van deze creme een potje hebt gebruikt gaan we kijken wat je daarna het beste zou kunnen gaan gebruiken. Gezien je leeftijd is het verstandig om preventief anti- age te gaan werken, schrik niet ik ben 28 en ik doe dat ook ;) Nadat we je vochtbalans hebben hersteld gaan we een stapje verder. Maar we beginnen dus bij het begin. De samples verstuur ik zo meteen dus die heb je dan morgen in huis als de post een beetje meewerkt. Ik doe er ook een sample bij van een super lekker masker van Feminity (Mijn FAV.) Gebruik dit masker 1 of 2 keer in de week als een nacht creme. 's morgens gewoon reinigen en je creme weer aanbrengen. De Hydra Patch creme is een 24 uur creme dus dat is lekker makkelijk. Is je huid nou ook echt schilferig (droog) dan adviseer is een aparte nachtcreme, maar probeer het eerst maar eens zo. Laat je me weten of de creme bevalt?"

Laura

"Heel erg bedankt voor je advies. En ik schrik niet zo snel hoor..haha. Ik heb ook nog de pech dat ik vervroegd in de overgang aan het komen ben, vandaar de droge huid (niet alleen gezicht maar ook armen, benen enz.) maar volgens mij is die Feminity daar heel fijn voor. Ik hoop dat het morgen binnen is en ga dan gelijk smeren. Ik laat het je zeker weten. Groetjes en jij ook een fijn weekend."

[hr] UPDATE : Huidadvies Part 2 [hr] Stien

"Heb je de samples al binnen gekregen?  Ik check dit even omdat de dames (en de heren) van PostNL ook gek op de samples zijn ;)  "

Laura

"Gisteren voor het eerst het Feminity masker als nachtcreme opgedaan...WOW wat een geweldige creme/masker en wat ruikt hij lekker. Mijn huid zag er vanmorgen echt fris en stralend uit (en ik ben niet snel overtuigd). In één woord geweldig!! "

[hr][hr]

Kun je iets met onze blogs?

[two_third_first]  Word lid van onze community, dan ben je als eerste op de hoogte van alles rondom huidverjonging en huidverbetering door huidtherapie. Stien Kramer   Trainer  Ericson Laboratoire Nederland [/two_third_first] [one_third] [contact-form-7 id="603" title="Contact form 1"][/one_third]
  • Huidhuidadvies

Reacties op deze post (1)

  • Dec 22, 2014

    […] bericht Huidadvies in de praktijk verscheen eerst op Ericson Laboratoire […]

    — Huidadvies in de praktijk | AllSpa Beauty BlogAllSpa Beauty Blog

Plaats een reactie