s

Mediskincare Blog

  • Snel een paar kilo afvallen
  • afslankenafvallen

Snel een paar kilo afvallen

Snel een paar kilo afvallen

Snel een paar kilo afvallen. Wie wil het niet, die laatste paar kilo kwijtraken voor de zomer.  Maar iedereen weet ook hoe moeilijk lijnen eigenlijk is. Maar niet met Turbo Slim. Turbo slim bied namelijk ondersteuning en helpt je om het zelf te doen. Het maakt het lijnen dus gewoon makkelijker. Turbo Slim is geen dieet van maanden of jaren maar van 6, 10 of 12 dagen. We hebben allemaal vast en zeker meerdere diëten geprobeerd met niet het gewenste resultaat.

Snel een paar kilo afvallen.

Elk dieet lijkt jou op je lijf geschreven maar blijkt achteraf toch niet het juiste dieet te zijn. Wat alle diëten gemeen hebben is dat ze je precies vertellen wat je moet doen maar geen rekening houden met je wilskracht.[/pullquoteleft] Afvallen is namelijk niet iets wat je zomaar even doet. Het vergt inzet, toewijding en af en toe een beetje zweet!  Als jou buurvrouw veel afvalt met bijvoorbeeld het Atkins dieet, wil dat niet zeggen dat dit zelfde dieet ook effect heeft bij jou. En wanneer een dieet je niet het beloofde resultaat geeft kan dit demotiverend werken met als resultaat het  jojo-effect. 

Niet alleen demotivatie zorgt voor een jojo-effect, ook diëten die je bijvoorbeeld eenzijdig voedsel adviseren zorgen voor dit effect. Wanneer je de kilo’s eraf hebt stop je met het dieet en kom je heel snel weer aan omdat je het voedingspatroon niet hebt aangepast. Turbo Slim zorgt ervoor dat je die laatste kilo’s kwijt raakt en heeft een positief effect op je manier van eten.

Afslanken met Turbo Slim

Turbo Slim afslankprogramma's leren je eten met structuur. En je leert wat je beter wel en beter niet kan eten. De voedingssupplementen van Turbo Slim zorgen voor de processen in je lichaam maar je moet er zelf voor zorgen dat je de juiste voeding eet. Want je weet zelf ook wel dat een pilletje geen effect heeft als je gewoon door blijft snoepen! Gezonde voeding, en dat is echt niet allen sla, en beweging zijn belangrijk als je jou doel wilt bereiken.

Nog een heel belangrijk punt is dat je moet beseffen dat je een haalbaar doel moet stellen. Wanneer je 100 kilo weegt kun je beter geen 50 kilo doel stellen. Dit omdat het op de eerste plaats niet gezond is, en op de tweede plaatst niet in 1 maand zal gebeuren. Je kan beter met 10 kilo beginnen en het ook halen! Dit motiveert je om meer af te vallen. En een goed begin is het halve werk! Dus begin ’s morgens met de juiste voedingssupplementen en zorg dat je voldoende beweging krijgt. En dan durven wij te beloven dat je niet alleen die kilo’s echt kwijt raakt maar ook dat je veel lekkerder in je vel zal zitten. Zo kun je dus snel een paar kilo afvallen.

  • afslankenafvallen

Reacties op deze post (1)

  • Jan 23, 2015

    Werkt super, kan niet anders zeggen

    — Diana

Plaats een reactie