s

Mediskincare Blog

  • 25 Augustus a.s. Workshop DNA VITAL
  • Huid

25 Augustus a.s. Workshop DNA VITAL

PROFESSIONALS ONLY 

Na een zonvakantie hebben je cliënten een mooi kleurtje maar de schade diep in de huid is niet zichtbaar. Deze onzichtbare schade kan zelfs funest zijn, omdat schade aan DNA een directe link heeft met vroegtijdige (huid)veroudering.

De huidfuncties worden bepaald door DNA

DNA is de drager van erfelijk materiaal en de codes voor alle processen in een (huid)cel. Cryo Cellulaire Bio-Technologie streeft erna om het DNA in de cellen te beschermen om het jeugdig kapitaal te behouden. Als DNA wordt beschadigd, verliezen de huidcellen het vermogen hun essentiële taak uit te voeren. Bovendien kunnen beschadigde cellen door de jaren heen versnelde huidveroudering veroorzaken.

Onze Oplossing

DNA VITAL bevat gepolymeriseerd DNA met een meervoudige werking: het beschermt weefsel door de bestrijding van anti-oxidanten, toxines en elastasen. Daarnaast wordt weefsel geregenereerd door de helende werking en stimuleren we de synthese van proteoglycanen en collageen. Cryo-eiwitten, verkregen door biosynthese, hebben een herstellende en regenererende werking.

Wist je dat DNA VITAL…

  • Slechts een kleine investering (2 salonproducten) behoeft.
  • Kan werken als een trigger voor de consument.
  • Direct resultaat laat zien. In kuurvoor zelfs langdurig.
  • Een leuke en makkelijk uit te voeren behandeling behandeling is die voor gebruik eventueel in de vriezer te plaatsen is voor een WOW-EFFECT.
  • Perfect in te zetten is als oplossing voor tijdelijk verlies van vitaliteit en vermoeidheid. 

Workshop DNA VITAL Zaterdag 25 Augustus

Zaterdag 25 augustus a.s. van 10.00 tot 13.00 krijg je alle ruimte om DNA VITAL by ERICSON LABORATOIRE te beleven. Schrijf je nu kosteloos en vrijblijvend in! 

Hoe?  Bel ons op 035.588.08.70 of stuur ons een mailtje

Mocht deze datum je niet schikken, we komen graag bij je langs voor een info/demo op locatie. Tip: Nodig enkele van je beste cliënten uit voor een gratis behandeling door ons.

Bij vragen en/of opmerkingen staan we vanzelfsprekend voor je klaar.

Happy Cellular Stimulation,
Team Ericson

We Talk Medi-Skincare
www.ericson-laboratoire.nl

 

  • Huid

Reacties op deze post (0)

Plaats een reactie